banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Gangsa Daging - gekruid (smoor) rundvlees uit Kalimantan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gangsa Daging
gekruid rundvlees uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
600 ml water
2 eetl asamwatr
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
3 cm kunyit
2 theel ketumbar
1/2 theel terasi/trasi
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit vrijwel gaar. Schep uit de pan en snijd het vlees in kleine stukjes. Voeg het daarna weer toe aan de bouillon.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in ringen. Voeg de bumbu toe aan de bouillon en breng aan de kook. Dan de olie, het asamwater en de lomboks toevoegen en kook het verder gaar.




Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558004