banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Garu Balanga - gestoofd runderschenkel in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Garu Balanga
gestoofd runderschenkel in kruidige saus

Bahan-Bahan:
ingrediènten:
500 gr schenkel vlees
4 cm kaneel
4 eetl kecap manis
1-2 theel zout
1-2 theel peper
1 theel nootmuskaat
1250 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediènten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de kaneel voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze licht aan. Dan de kecepa, het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen en bak dit totdat het vocht vrijkomt. Dan langzaam het water toevoegen en stoof het vlees zacht en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444104