banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Garu Balanga
gestoofd runderschenkel in kruidige saus

Bahan-Bahan:
ingrediènten:
500 gr schenkel vlees
4 cm kaneel
4 eetl kecap manis
1-2 theel zout
1-2 theel peper
1 theel nootmuskaat
1250 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediènten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de kaneel voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze licht aan. Dan de kecepa, het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen en bak dit totdat het vocht vrijkomt. Dan langzaam het water toevoegen en stoof het vlees zacht en gaar.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36337947