Recente Reacties

Serabi
Flensjes met zoete kokosmelksaus


Bahan-bahan beslag:
Ingredienten:
150 gr bloem
1 theel bakpoeder
1 ei
1/2 theel zout
200 ml santen cair (dunne kokosmelk)
100 ml water

bahan-bahan saus:
ingredienten saus:
250 ml santen cair
50 gr gula jawa (palmsuiker)
1 theel suiker
1/8 theel zout
1 pandan blad

optioneel:
2 kleine bananen

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de ingredienten voor het beslag door elkaar tot het beslag gemaakt is.
Voor de saus: verhit in een pan de santen en voeg de overige ingredienten toe en laat het zachtjes koken totdat de gula jawa gesmolten is. Voeg dan eventueel de in plakjes gesneden banaan toe en laat het nog 5 minuten zachtjes koken.
Verhit in een koekenpan wat olie en voeg 2 eetl van het beslag toe en bak dit aan 1 kant en herhaal dit totdat het beslag op is. Schep wat saus in een platte kom en leg daarop een flensje en serveer.





Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592973