1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 1 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Serabi
Flensjes met zoete kokosmelksaus


Bahan-bahan beslag:
Ingredienten:
150 gr bloem
1 theel bakpoeder
1 ei
1/2 theel zout
200 ml santen cair (dunne kokosmelk)
100 ml water

bahan-bahan saus:
ingredienten saus:
250 ml santen cair
50 gr gula jawa (palmsuiker)
1 theel suiker
1/8 theel zout
1 pandan blad

optioneel:
2 kleine bananen

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de ingredienten voor het beslag door elkaar tot het beslag gemaakt is.
Voor de saus: verhit in een pan de santen en voeg de overige ingredienten toe en laat het zachtjes koken totdat de gula jawa gesmolten is. Voeg dan eventueel de in plakjes gesneden banaan toe en laat het nog 5 minuten zachtjes koken.
Verhit in een koekenpan wat olie en voeg 2 eetl van het beslag toe en bak dit aan 1 kant en herhaal dit totdat het beslag op is. Schep wat saus in een platte kom en leg daarop een flensje en serveer.





Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35864159