Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Serabi - Flensjes met zoete kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Serabi
Flensjes met zoete kokosmelksaus


Bahan-bahan beslag:
Ingredienten:
150 gr bloem
1 theel bakpoeder
1 ei
1/2 theel zout
200 ml santen cair (dunne kokosmelk)
100 ml water

bahan-bahan saus:
ingredienten saus:
250 ml santen cair
50 gr gula jawa (palmsuiker)
1 theel suiker
1/8 theel zout
1 pandan blad

optioneel:
2 kleine bananen

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de ingredienten voor het beslag door elkaar tot het beslag gemaakt is.
Voor de saus: verhit in een pan de santen en voeg de overige ingredienten toe en laat het zachtjes koken totdat de gula jawa gesmolten is. Voeg dan eventueel de in plakjes gesneden banaan toe en laat het nog 5 minuten zachtjes koken.
Verhit in een koekenpan wat olie en voeg 2 eetl van het beslag toe en bak dit aan 1 kant en herhaal dit totdat het beslag op is. Schep wat saus in een platte kom en leg daarop een flensje en serveer.





Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075