zoeken
Recente reacties

7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Pengat ikan teri - Gekruide gedroogde visjes in bananenblad
- Witvis uit Szechuan
- Pad Pat Hoy - gebakken schelpdieren in pittige saus
- Telor Peniki
- Sayur Menir 3 - Sajoer van spinazie en mais
- Ayam panggang bumbu cabai hijau - gegrilde kip met groene pepers
- Kerrie Ayam Jawa - kip kerrie
- Ayam Goreng Bumbu Ketumbar - met koriander gekruide gebakken kip
- Gak Khiewwan Kai - groene curry kip
- Sambal Goreng Santan Tahu - tahu gekookt in pittige kokosmelk saus
Dadar jawa pedis betul - Javaanse omelet


Dadar jawa pedis betul
Javaanse omelet
Javaanse omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
3 sjalotten
1 rode lombok
olie
2 fijngesneden teentje knoflook
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjlotten, de knoflook en de lombok fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat olie voor 3 minuten en laat het daarna uitlekken. Klop de eieren op met wat peper en zout en bak hiervan een grote omelet. Strooi er dan de gefruite sjalotten overheen en vouw de omelet dicht en bak nog even door. Snijd dan de omelet in repen en serveer deze bij de rijst.
ingrediënten:
6 eieren
3 sjalotten
1 rode lombok
olie
2 fijngesneden teentje knoflook
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjlotten, de knoflook en de lombok fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat olie voor 3 minuten en laat het daarna uitlekken. Klop de eieren op met wat peper en zout en bak hiervan een grote omelet. Strooi er dan de gefruite sjalotten overheen en vouw de omelet dicht en bak nog even door. Snijd dan de omelet in repen en serveer deze bij de rijst.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.