Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dadar jawa pedis betul - Javaanse omelet

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Dadar jawa pedis betul
Javaanse omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
3 sjalotten
1 rode lombok
olie
2 fijngesneden teentje knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjlotten, de knoflook en de lombok fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat olie voor 3 minuten en laat het daarna uitlekken. Klop de eieren op met wat peper en zout en bak hiervan een grote omelet. Strooi er dan de gefruite sjalotten overheen en vouw de omelet dicht en bak nog even door. Snijd dan de omelet in repen en serveer deze bij de rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 235 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109791