Javaanse omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
3 sjalotten
1 rode lombok
olie
2 fijngesneden teentje knoflook
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjlotten, de knoflook en de lombok fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat olie voor 3 minuten en laat het daarna uitlekken. Klop de eieren op met wat peper en zout en bak hiervan een grote omelet. Strooi er dan de gefruite sjalotten overheen en vouw de omelet dicht en bak nog even door. Snijd dan de omelet in repen en serveer deze bij de rijst.
ingrediënten:
6 eieren
3 sjalotten
1 rode lombok
olie
2 fijngesneden teentje knoflook
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjlotten, de knoflook en de lombok fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat olie voor 3 minuten en laat het daarna uitlekken. Klop de eieren op met wat peper en zout en bak hiervan een grote omelet. Strooi er dan de gefruite sjalotten overheen en vouw de omelet dicht en bak nog even door. Snijd dan de omelet in repen en serveer deze bij de rijst.