Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dadar jawa pedis betul - Javaanse omelet

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Dadar jawa pedis betul
Javaanse omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
3 sjalotten
1 rode lombok
olie
2 fijngesneden teentje knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjlotten, de knoflook en de lombok fijn en fruit dit in een wok/wadjan met wat olie voor 3 minuten en laat het daarna uitlekken. Klop de eieren op met wat peper en zout en bak hiervan een grote omelet. Strooi er dan de gefruite sjalotten overheen en vouw de omelet dicht en bak nog even door. Snijd dan de omelet in repen en serveer deze bij de rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064747