Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dadar Jawa

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Dadar Jawa

Bahan-bahan:
Ingredienten:
5 eieren
3 sjalotten
1 lombok (spaanse peper)
zout
2 eetl fijngesneden prei
1 eetl fijngesneden selderij
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en de lombok in smalle ringetjes. Meng de sjalotten, de lombok, het zout naar smaak, de selderij en de prei met de geklopte eieren.
Bak met 1 eeltepel olie de helft van het eiermassa op door het zachtjes te latten stollen en lichtbruin te bakken aan één zijde. Haal dan de omelet uit de pan en rol het op. Serveer de omelet door het in schuine repen te snijden.
Bak opdezelfde wijze nog een omelet met de andere helft van het eiermengsel.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261656