Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Dadar Jawa

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Dadar Jawa

Bahan-bahan:
Ingredienten:
5 eieren
3 sjalotten
1 lombok (spaanse peper)
zout
2 eetl fijngesneden prei
1 eetl fijngesneden selderij
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten fijn en de lombok in smalle ringetjes. Meng de sjalotten, de lombok, het zout naar smaak, de selderij en de prei met de geklopte eieren.
Bak met 1 eeltepel olie de helft van het eiermassa op door het zachtjes te latten stollen en lichtbruin te bakken aan één zijde. Haal dan de omelet uit de pan en rol het op. Serveer de omelet door het in schuine repen te snijden.
Bak opdezelfde wijze nog een omelet met de andere helft van het eiermengsel.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186110