banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule Prasanga 2
Gestoofd lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr lamsvlees (geit mag ook)
100 gr geraspte kokos
3 eetl. olie
1 kaneelstokje
2000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
3 kruidnagels
1/2 theel, nootmuskaat
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 theel trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Rooster de kokos in een droge koekenpan en wrijf of maal dit daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de kaneel toe en bak het geheel voor 10 minuten.
Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel laten koken. Na 5 minuten het zout en de kokos toeovegen en vervolgens het geheel nog 30-45 minuten laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251498