banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ayam Petis - Kip met garnalenpasta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Petis
Kip met garnalenpasta
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
6 sjalotten
1 serehstengel, gekneusd
5 eetl. olie (kokos)
3 jeruk purutblaadjes
3 salam blad
1 eetl. petis udang
1 limoen (sap)
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 theel, zwarte peper
4 teentjes knoflook
5 groene lomboks
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
rooster eerst de peper droog in een koekepan en wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in plakjes en de kip in grote stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten zachtjes voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe, de sereh, de jeruk purutblaadjes en de salam toe en bak nog nog 3 minuten. Dan de kip toevoegen en dit 5 minuten bakken. Vervolgens de limoensap, de dunne kokosmelk, het zout en de petis toevoegen en dit zachtjes laten stoven totdat het vocht is verdampt. dan de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37938846