Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Petis - kip in garnalenpasta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Petis
kip in garnalenpasta
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1500 gr)
zout naar smaak
peper naar smaak
olie
5 sjalotten
350 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 salamblad
2 theel petis
1 limoen (sap)

Haluskan:
boemboe:
5 teentjes knoflook
3 cm laos
1 theel zwarte peperkorrels
3 groene lomboks
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in grote stukken en wrijf deze in met het zout en de peper. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Laat de kip daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in plakjes.
Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de sjalotten en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten en de kip toe en stoof vervolgens de kip in 45 minuten gaar en laat de saus indikken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433154