1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Petis
kip in garnalenpasta
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1500 gr)
zout naar smaak
peper naar smaak
olie
5 sjalotten
350 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 salamblad
2 theel petis
1 limoen (sap)

Haluskan:
boemboe:
5 teentjes knoflook
3 cm laos
1 theel zwarte peperkorrels
3 groene lomboks
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in grote stukken en wrijf deze in met het zout en de peper. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Laat de kip daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in plakjes.
Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de sjalotten en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten en de kip toe en stoof vervolgens de kip in 45 minuten gaar en laat de saus indikken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469