1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 3 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Peteh Kecap
kip met petehbonen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 eetl olie
400 gr. kipfilet
3 rode lombok
peper naar smaak
75 gr petehbonen
1 theel gula jawa (palmsuiker)
3 eetl kecap manis
3 theel maizena
paar druppels sesamolie
2 bosuitjes
500 ml water

Cara membuat:
Bereiding
Snijd de sjalotten, de knoflook, de bosuitjes en de lomboks fijn. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom lichtbruin. Dan de lomboks, de peper, de petehbonen, de palmsuiker en de kecap toevoegen. Vervolgens het waer toevoegen en dit 5 minuten laten stoven totdat de kip gaar is. Meng de maïzena met wat water en voeg het bij de saus en roer dit totdat de saus gebonden is. Als laatste de sesamolie en de bosuitjes toevoegen en serveren.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35871335