1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Peteh Kecap
kip met petehbonen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 eetl olie
400 gr. kipfilet
3 rode lombok
peper naar smaak
75 gr petehbonen
1 theel gula jawa (palmsuiker)
3 eetl kecap manis
3 theel maizena
paar druppels sesamolie
2 bosuitjes
500 ml water

Cara membuat:
Bereiding
Snijd de sjalotten, de knoflook, de bosuitjes en de lomboks fijn. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom lichtbruin. Dan de lomboks, de peper, de petehbonen, de palmsuiker en de kecap toevoegen. Vervolgens het waer toevoegen en dit 5 minuten laten stoven totdat de kip gaar is. Meng de maïzena met wat water en voeg het bij de saus en roer dit totdat de saus gebonden is. Als laatste de sesamolie en de bosuitjes toevoegen en serveren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34253771