banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sop Ayam - kippensoep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sop Ayam
kippensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip, in stukken verdeeld
3 sjalotten, in smalle ringen gesneden
stukje foelie.
2 eetl gehakte peterselie.
1 theel zwarte peper.
zout naar smaak
100 g eiermie,
2000 ml water

Cara membuat:
: bereiding:
Breng de kip in een pan met het water aan de kook en laat de kip daarna 1 uur zachtjes trekken en gaar worden. Haal de kip uit de pan en snijd het vlees in kleine stukjes. voeg de stukjes vlees weer toe aan de bouillon. Voeg de sjalotten, de foelie, de peterselie, de peper en het zout toe en laat het 10 minuten achtjes koken. Voeg dan de mie toe en laat dit alles nog een paar minuten zachtjes stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580154