Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sop Ayjam 2 - kippensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop Ayjam 2
kippensoep
Bahan-bahan:
benodigdheden:
1 kip
2 rode uien
2 witte uien
100 gr witte kool
50 gr taugé
2 aardappelen, gekookt
2 eieren, hardgekookt
50 gr laksa
3 eetl olie
1500 ml water

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyti (kurkuma)
1 theel trassi
zout naar smaak
1 serehstengel
3 rode lomboks
4 kemirienoten
3 teentjes knoflook

Taburan;
garnering
2 eetl fijngehakte bieslook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de uien fijn, de kool in dunne reepjes en blancheer de tauge kort. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de uien voor 3 minuten. Kook de kip in het water voor 45 minuten en voeg dan het boemboemengsel, de kool en de laksa toe en kook dit nog zachtjes voor 15 minuten. Verdeel over de kommen/borden partjes ei en blokjes aardappel en giet hierover de soep. Bestrooi het met de bieslook.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 216 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030291