banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sop Ayjam 2 - kippensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sop Ayjam 2
kippensoep
Bahan-bahan:
benodigdheden:
1 kip
2 rode uien
2 witte uien
100 gr witte kool
50 gr taugé
2 aardappelen, gekookt
2 eieren, hardgekookt
50 gr laksa
3 eetl olie
1500 ml water

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyti (kurkuma)
1 theel trassi
zout naar smaak
1 serehstengel
3 rode lomboks
4 kemirienoten
3 teentjes knoflook

Taburan;
garnering
2 eetl fijngehakte bieslook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de uien fijn, de kool in dunne reepjes en blancheer de tauge kort. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de uien voor 3 minuten. Kook de kip in het water voor 45 minuten en voeg dan het boemboemengsel, de kool en de laksa toe en kook dit nog zachtjes voor 15 minuten. Verdeel over de kommen/borden partjes ei en blokjes aardappel en giet hierover de soep. Bestrooi het met de bieslook.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683616