Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Sop Babi - Soep van varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop Babi
Soep van varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr varkensvlees
1500-2000 ml water
3 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
3 wortelen
3 aardappelen
100 gr kouseband
1 tomaat
1 prei
1/2 bosje citroenbasilicum (kemangi)
3 jeruk purutblaadjes
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes evenals de wortelen en de aardappelen. Snijd de prei grof en de tomaat in partjes. Snijd de kouseband in kleine stukjes. Verhit in een pan het water en voeg daar het vlees, de wortels, de aardappelen, de kouseband, de tomaat, de prei en de gember aan toe en kook het geheel zachtjes voor 20 minuten. Voeg dan de basilicum, de jerut purut, het zout en het limoensap aan toe en kook dit alles nog zachtjes voor 3 minuten totdat het gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 285 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018072