logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur gili
sayur van pompoen en spinazie gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 pompoenen
250 gr spinazie
2 eetl rijstmeel
750 ml kippenbouillon (zie recept)
2 salamblaadjes
250 ml santen cair
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm kencur
2 cm trassi
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de pompoen en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het rijstmeel door de bumbu. Verhit in een pan de bouillon en voeg de bumbu en de salam toe. Dan de pompoen en de spinazie toevoegen en kook dit voor 1 minuut. Dan de santen, het zout en de palmsuiker toevoegen en stoof het geheel verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 44 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160769