Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur gili - sayur van pompoen en spinazie gestoofd in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur gili
sayur van pompoen en spinazie gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 pompoenen
250 gr spinazie
2 eetl rijstmeel
750 ml kippenbouillon (zie recept)
2 salamblaadjes
250 ml santen cair
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm kencur
2 cm trassi
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de pompoen en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het rijstmeel door de bumbu. Verhit in een pan de bouillon en voeg de bumbu en de salam toe. Dan de pompoen en de spinazie toevoegen en kook dit voor 1 minuut. Dan de santen, het zout en de palmsuiker toevoegen en stoof het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 215 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068653