Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sayur gili - sayur van pompoen en spinazie gestoofd in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur gili
sayur van pompoen en spinazie gestoofd in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 pompoenen
250 gr spinazie
2 eetl rijstmeel
750 ml kippenbouillon (zie recept)
2 salamblaadjes
250 ml santen cair
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm kencur
2 cm trassi
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de pompoen en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het rijstmeel door de bumbu. Verhit in een pan de bouillon en voeg de bumbu en de salam toe. Dan de pompoen en de spinazie toevoegen en kook dit voor 1 minuut. Dan de santen, het zout en de palmsuiker toevoegen en stoof het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248267