logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sayur Godog
gestoofde groenten en vlees in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl olie
2 salam blad
2 sereh, geplet
750 ml santen cair
1 theel zout
½ theel peper
1 theel palmsuiker
250 gr papaya, in blokjes gesneden
7 kouseband, in stukken gesneden
200 gr bamboescheuten, in plakjes
150 gr kippenmaagjes, gekookt
10 stuks kwarteleitjes, gekookt
 
Haluskan:
bumbu:
8 lomboks
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
2 cm jahe
3 cm laos
1 eetl ebi
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes en de papaya in blokjes en de bamboo in dunne plakjes. Snijd de maagjes in stukjes en pel de eitjes.
Verhit in een wok de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de santen, de peper, het zout en de palmsuiker toe en breng het aan de kook. Dan de papaya, de kouseband en de bamboescheuten toevoegen gevolgd door de maagjes en de eitjes en kook alles zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 51 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140143