banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Godog - gestoofde groenten en vlees in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Godog
gestoofde groenten en vlees in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl olie
2 salam blad
2 sereh, geplet
750 ml santen cair
1 theel zout
½ theel peper
1 theel palmsuiker
250 gr papaya, in blokjes gesneden
7 kouseband, in stukken gesneden
200 gr bamboescheuten, in plakjes
150 gr kippenmaagjes, gekookt
10 stuks kwarteleitjes, gekookt
 
Haluskan:
bumbu:
8 lomboks
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
2 cm jahe
3 cm laos
1 eetl ebi
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes en de papaya in blokjes en de bamboo in dunne plakjes. Snijd de maagjes in stukjes en pel de eitjes.
Verhit in een wok de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de santen, de peper, het zout en de palmsuiker toe en breng het aan de kook. Dan de papaya, de kouseband en de bamboescheuten toevoegen gevolgd door de maagjes en de eitjes en kook alles zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674939