Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur Godog - gestoofde groenten en vlees in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Godog
gestoofde groenten en vlees in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl olie
2 salam blad
2 sereh, geplet
750 ml santen cair
1 theel zout
½ theel peper
1 theel palmsuiker
250 gr papaya, in blokjes gesneden
7 kouseband, in stukken gesneden
200 gr bamboescheuten, in plakjes
150 gr kippenmaagjes, gekookt
10 stuks kwarteleitjes, gekookt
 
Haluskan:
bumbu:
8 lomboks
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
2 cm jahe
3 cm laos
1 eetl ebi
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes en de papaya in blokjes en de bamboo in dunne plakjes. Snijd de maagjes in stukjes en pel de eitjes.
Verhit in een wok de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de santen, de peper, het zout en de palmsuiker toe en breng het aan de kook. Dan de papaya, de kouseband en de bamboescheuten toevoegen gevolgd door de maagjes en de eitjes en kook alles zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582