Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sayur Godog
gestoofde groenten en vlees in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 eetl olie
2 salam blad
2 sereh, geplet
750 ml santen cair
1 theel zout
½ theel peper
1 theel palmsuiker
250 gr papaya, in blokjes gesneden
7 kouseband, in stukken gesneden
200 gr bamboescheuten, in plakjes
150 gr kippenmaagjes, gekookt
10 stuks kwarteleitjes, gekookt
 
Haluskan:
bumbu:
8 lomboks
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
2 cm jahe
3 cm laos
1 eetl ebi
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes en de papaya in blokjes en de bamboo in dunne plakjes. Snijd de maagjes in stukjes en pel de eitjes.
Verhit in een wok de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de santen, de peper, het zout en de palmsuiker toe en breng het aan de kook. Dan de papaya, de kouseband en de bamboescheuten toevoegen gevolgd door de maagjes en de eitjes en kook alles zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578465