Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Laap kai - salade met gepocheerde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Laap kai
salade met gepocheerde kip
Ingrediënten:
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
200 gr kipfilet
3 rode sjalotjes
1 bosuitje
6 gedroogde chillipepers
2 eetl kleefrijst
2 limoenen (sap)
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel suiker

Garnering:
1 rode rawit
muntblaadjes

Bereiding:
Rooster de kleefrijst eerst in een koekepan zonder olie totdat deze lichtbruin geworden is en wrijf of maal deze daarna fijn. Wrinf of maal de chillipepers fijn. Snijd de kip fijn en voeg deze bij de kokende bouillon. Laat het 3 minuten zachtjes pocheren en schep het daarna uit de pan en laat het afkoelen. Snijd de sjalotten in plkajes en het bosuitje in ringetjes. Meng alle ingrediënten behalve de bouillon goed door elkaar en garneer dit met in ringetjes gesnede rawir en muntblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257038