Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Lurun manu - Gekookte kip in kruidige (kokos)saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lurun manu
Gekookte kip in kruidige (kokos)saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip met de organen
3 serehstengels, gekneusd
1000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
1 eetl. asem

Haluskan;
boemboe:
8 sjalotten
8 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip en de organen in stukken. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de sereh, de boemboe en de kip toe en stoof dit zachtjes voor 40 minuten. Dan de asem en het zout toevoegen en de kip verder in 15 minuten gaar stoven..
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795052