logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Timus kentang
gestoomde aardappeltjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 aardappelen
150 gr gula jawa (palmsuiker)
1 vingerlengte pandan
1 theel zout
50 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardapplen in de schil gaar. Laat deze daarna afkoelen, schil en pureer de aardappeln daarna. Kook de palmsuiker met het water, het zout en de pandan totdat de suiker is opgelost. Zeef het mengsel vervolgens en meng dit door de puree. Giet het mengsel in een schaal en stoom het nog voor 15 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 126 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176588