Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Timus kentang - gestoomde aardappeltjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Timus kentang
gestoomde aardappeltjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 aardappelen
150 gr gula jawa (palmsuiker)
1 vingerlengte pandan
1 theel zout
50 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardapplen in de schil gaar. Laat deze daarna afkoelen, schil en pureer de aardappeln daarna. Kook de palmsuiker met het water, het zout en de pandan totdat de suiker is opgelost. Zeef het mengsel vervolgens en meng dit door de puree. Giet het mengsel in een schaal en stoom het nog voor 15 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805400