Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Timus singkong
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr cassave puree
50 gr kokos
1/2 theel zout
1000 ml olie

bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
80 gr gerapste gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Splits de suiker in 12 hoopjes en vorm van elk hoopje aangedrukte balletjes. Meng de cassave met de kokos en verdeel dit in 12 porties en vorm hiervan balletjes. Druk de suiker in de balletjes en maak er weer balletjes van. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de balletjes rondom bruin. De balletjes komen vanzelf bovendrijven als ze gaar zijn (15-20 minuten) en laat deze daarna uitlekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578323