Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr cassave puree
50 gr kokos
1/2 theel zout
1000 ml olie
bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
80 gr gerapste gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
Bereiding:
Splits de suiker in 12 hoopjes en vorm van elk hoopje aangedrukte balletjes. Meng de cassave met de kokos en verdeel dit in 12 porties en vorm hiervan balletjes. Druk de suiker in de balletjes en maak er weer balletjes van. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de balletjes rondom bruin. De balletjes komen vanzelf bovendrijven als ze gaar zijn (15-20 minuten) en laat deze daarna uitlekken.
ingrediënten:
450 gr cassave puree
50 gr kokos
1/2 theel zout
1000 ml olie
bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
80 gr gerapste gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
Bereiding:
Splits de suiker in 12 hoopjes en vorm van elk hoopje aangedrukte balletjes. Meng de cassave met de kokos en verdeel dit in 12 porties en vorm hiervan balletjes. Druk de suiker in de balletjes en maak er weer balletjes van. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de balletjes rondom bruin. De balletjes komen vanzelf bovendrijven als ze gaar zijn (15-20 minuten) en laat deze daarna uitlekken.