banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Tjah Babi - gestoofde gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tjah Babi
gestoofde gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensgehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
2 rode lomboks
1/2 theel trassi
3 eetl ketjap manis
zout naar smaak
200 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de gember en de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng het gehakt met de trassi, de lomboks, de knoflook en het zout en vorm hiervan balletjes. Verhit in een pan het water en stoof hierin de balletjes voor 15 minuten en laat deze daarna uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 2 minuten en voeg dan de balletjes en en de ketjap toe en bak de balletjes nog 5 minuten. Eventueel wat bouillon toevoegen voor wat extra saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429678