banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tjah Babi - gestoofde gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tjah Babi
gestoofde gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensgehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
2 rode lomboks
1/2 theel trassi
3 eetl ketjap manis
zout naar smaak
200 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de gember en de lomboks fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng het gehakt met de trassi, de lomboks, de knoflook en het zout en vorm hiervan balletjes. Verhit in een pan het water en stoof hierin de balletjes voor 15 minuten en laat deze daarna uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 2 minuten en voeg dan de balletjes en en de ketjap toe en bak de balletjes nog 5 minuten. Eventueel wat bouillon toevoegen voor wat extra saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683725