1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lula Betawi
geiten- of lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geiten- of lamsvlees
3 eetl. olie
3 salamblaadjes
50 gr geraspte kokos
1 theel, suiker,
zout naar smaak
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar (zaad)
1/2 theel, jinten (zaad)
1/2 theel, witte peper
6 sjalotten
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de ketumbam en de jinten droog in een koekepan. Wrijf vervolgens alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de salam voor 2 minuten.
Vervolgens het vlees, de suiker en de kokos toevoegen en dit alles nog 3 minuten bakken. Voeg dan de kokosmelk toe en laat het geheel 45 minuten sudderen totdat het vlees gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924