Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur Gudek 3 - sajoer met nangka

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Gudek 3
sajoer met nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. nangka
1 serehstengel, gekneusd
1 salamblad
2 eetl. plantaardige olie
250 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli).

Haluskan:
boemboe:
2 cm kencur
2 cm laos
1/2 theel ketumbar
1/4 theel jinten
3 sjalotten
2 tenen knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de nangka in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de sereh en de salam voor 3 minuten. voeg dan de bouillon toe en als deze kookt de nangka. Laat het geheel zachtjes voor 20 minuten stoven. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het geheel nog 10 minuten
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117