banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Gule Buncis - spare ribs met bonen in een zachte gele saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Gule Buncis
spare ribs met bonen in een zachte gele saus

Bahan-bahan;

ingrediënten:
750 gr spare ribs / krabbetjes
500 gr kouseband
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 eetl rijstemeel
4 teentjes knoflook
4 sjalotten
2 theel jinten
1 theel ketumbar
3 cm kunyit
2 salam blaadjes
1 serehstengel
750 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes. snijd de sjalotten den de knoflook in dunne plakjes. Wrijf of maal de jinten, de ketumbar en de ketumbar fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de spare ribs toe en laat deze zachtjes voor 5 minuten koken. Schep de spar ribs eruit en laat deze uitlekken. Voeg dan de kouseband toe en laat dit 4 minuten zachtjes koken en schep ook deze uit de pan.
Verhit in een wok de helft van de santen en voeg daar de salam, de sereh, de knoflook, de sjalotten, de bumbu en de spare ribs toe en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen. Voeg dan de kouseband en de overige santen toe en laat het geheel zachtjes  gaar sudderen. Eventueel een beetje bouillon toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586430