Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Gule Buncis - spare ribs met bonen in een zachte gele saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Gule Buncis
spare ribs met bonen in een zachte gele saus

Bahan-bahan;

ingrediënten:
750 gr spare ribs / krabbetjes
500 gr kouseband
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 eetl rijstemeel
4 teentjes knoflook
4 sjalotten
2 theel jinten
1 theel ketumbar
3 cm kunyit
2 salam blaadjes
1 serehstengel
750 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes. snijd de sjalotten den de knoflook in dunne plakjes. Wrijf of maal de jinten, de ketumbar en de ketumbar fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg de spare ribs toe en laat deze zachtjes voor 5 minuten koken. Schep de spar ribs eruit en laat deze uitlekken. Voeg dan de kouseband toe en laat dit 4 minuten zachtjes koken en schep ook deze uit de pan.
Verhit in een wok de helft van de santen en voeg daar de salam, de sereh, de knoflook, de sjalotten, de bumbu en de spare ribs toe en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen. Voeg dan de kouseband en de overige santen toe en laat het geheel zachtjes  gaar sudderen. Eventueel een beetje bouillon toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024358