1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang sapudi
garnalenballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr gepelde garnalen
3 gekookte aardappelen
225 ml fijne prei
1 geklutst ei
2 eetl kokosmelk
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel jahe/djahe
nootmuskaat naar smaak
olie
paneermeel
225 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Prak de aardappelen fijn. Hak de garnalen fijn en meng dit met de aardappelen. Voeg hier aan toe, de prei, het ei, de jahe, het zout, de peper, de nootmuskaat en de kokosmelk en meng dit tot afgronde ballen. Haal de ballen door de paneermeel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de ballen goudbruin en gaar. Schep uit de pan en voeg de bouillon toe. laat de bouillon inkoken en voeg dan de ballen weer toe en stoof deze nog een paar minuten verder.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924