Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 10 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Atjar tjampoer - atjar met diverse groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Atjar tjampoer
atjar met diverse groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr wortelen
100 gr sperzieboontjes
100 gr witte kool
100 gr taugé
3 groene lomboks (Spaanse pepers)
3 rode lomboks
11 rode rawit
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 salamblaadjes
1 theel trassie
3 kemiries
1 theel gember (jahe/djahé)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel koenir
1 1/2 eetl boter
1 theel zout
3 eetl azijn

Cara membuat:
bereiding
Snijd de groenten in reepjes en was de taugé en haal de vliesjes er van af. Verwijder de zaadlijsten van de groene lomboks en snijd deze grof. Snijd vervolgens de sjalotten en de knoflook fijn. Verwijder eerst de zaadlijsten van de rode lomboks en snijd deze daarna fijn.
Verhit de boter in een wok/wadjan en fruit daarin de gekneusde sjalotten, de knoflook, de rode lomboks, de trassie, de fijngemaakte kemiries, de gember, de gula jawa en de koenir. Doe vervolgens een scheutje water erbij met zout naar smaak, de salamblaadjes en de azijn en laat dit even sudderen.
Voeg dan de wortelen en de boontjes erdoor heen en laat dit alles nog 2 minuten stoven. Dan de kool, de taugé, de groene lomboks en de rawits toevoegen. Blijf roeren totdat de groenten beetgaar zijn. Eventueel nog wat heet water toevoegen als het te droog wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420281