banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Atjar tjampoer - atjar met diverse groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Atjar tjampoer
atjar met diverse groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr wortelen
100 gr sperzieboontjes
100 gr witte kool
100 gr taugé
3 groene lomboks (Spaanse pepers)
3 rode lomboks
11 rode rawit
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 salamblaadjes
1 theel trassie
3 kemiries
1 theel gember (jahe/djahé)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel koenir
1 1/2 eetl boter
1 theel zout
3 eetl azijn

Cara membuat:
bereiding
Snijd de groenten in reepjes en was de taugé en haal de vliesjes er van af. Verwijder de zaadlijsten van de groene lomboks en snijd deze grof. Snijd vervolgens de sjalotten en de knoflook fijn. Verwijder eerst de zaadlijsten van de rode lomboks en snijd deze daarna fijn.
Verhit de boter in een wok/wadjan en fruit daarin de gekneusde sjalotten, de knoflook, de rode lomboks, de trassie, de fijngemaakte kemiries, de gember, de gula jawa en de koenir. Doe vervolgens een scheutje water erbij met zout naar smaak, de salamblaadjes en de azijn en laat dit even sudderen.
Voeg dan de wortelen en de boontjes erdoor heen en laat dit alles nog 2 minuten stoven. Dan de kool, de taugé, de groene lomboks en de rawits toevoegen. Blijf roeren totdat de groenten beetgaar zijn. Eventueel nog wat heet water toevoegen als het te droog wordt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40591985