1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Atjar tjampoer
atjar met diverse groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr wortelen
100 gr sperzieboontjes
100 gr witte kool
100 gr taugé
3 groene lomboks (Spaanse pepers)
3 rode lomboks
11 rode rawit
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 salamblaadjes
1 theel trassie
3 kemiries
1 theel gember (jahe/djahé)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel koenir
1 1/2 eetl boter
1 theel zout
3 eetl azijn

Cara membuat:
bereiding
Snijd de groenten in reepjes en was de taugé en haal de vliesjes er van af. Verwijder de zaadlijsten van de groene lomboks en snijd deze grof. Snijd vervolgens de sjalotten en de knoflook fijn. Verwijder eerst de zaadlijsten van de rode lomboks en snijd deze daarna fijn.
Verhit de boter in een wok/wadjan en fruit daarin de gekneusde sjalotten, de knoflook, de rode lomboks, de trassie, de fijngemaakte kemiries, de gember, de gula jawa en de koenir. Doe vervolgens een scheutje water erbij met zout naar smaak, de salamblaadjes en de azijn en laat dit even sudderen.
Voeg dan de wortelen en de boontjes erdoor heen en laat dit alles nog 2 minuten stoven. Dan de kool, de taugé, de groene lomboks en de rawits toevoegen. Blijf roeren totdat de groenten beetgaar zijn. Eventueel nog wat heet water toevoegen als het te droog wordt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765431