zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Ayam Bakar Rica - gekruide kip
- Jjajangmyun - mie met zwarte bonen saus
- Jukut Uni - nangka in een dikke kokossaus
- Sambal Nyuh - Sambal met kokos
- Soto Dengan
- Ayam Cabai Hijau - gebakken kip met groene sambal
- Sayur kerrie jawa
- Gay Hor Nueng - rode kip curry hapjes
- Bun Bo - vlees met pinda's
Bakso Goreng Soun Jamur - gebakken balletjes met soun en paddenstoelen


Bakso Goreng Soun Jamur
gebakken balletjes met soun en paddenstoelen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr garnalen
100 gr kippengehakt
3 oesterzwammen / shiitake
50 gr soun, geweekt
1 lente-ui
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1 theel sesamolie
2 eetl tapioca bloem
1 ei
olie
Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en hak deze fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de soun in stukjes.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm een homogene massa. Vorm van de massa, met behulp van 2 lepels, balletjes.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes gaar en goudbruin. Serveer.
gebakken balletjes met soun en paddenstoelen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr garnalen
100 gr kippengehakt
3 oesterzwammen / shiitake
50 gr soun, geweekt
1 lente-ui
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1 theel sesamolie
2 eetl tapioca bloem
1 ei
olie
Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en hak deze fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de soun in stukjes.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm een homogene massa. Vorm van de massa, met behulp van 2 lepels, balletjes.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes gaar en goudbruin. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.