Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bakso Goreng Soun Jamur - gebakken balletjes met soun en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakso Goreng Soun Jamur
gebakken balletjes met soun en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr garnalen
100 gr kippengehakt
3 oesterzwammen / shiitake
50 gr soun, geweekt
1 lente-ui
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1 theel sesamolie
2 eetl tapioca bloem
1 ei
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en hak deze fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de soun in stukjes.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm een homogene massa. Vorm van de massa, met behulp van 2 lepels, balletjes.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes gaar en goudbruin. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015964