Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bakso Goreng Soun Jamur - gebakken balletjes met soun en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakso Goreng Soun Jamur
gebakken balletjes met soun en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr garnalen
100 gr kippengehakt
3 oesterzwammen / shiitake
50 gr soun, geweekt
1 lente-ui
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1 theel sesamolie
2 eetl tapioca bloem
1 ei
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en hak deze fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de soun in stukjes.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm een homogene massa. Vorm van de massa, met behulp van 2 lepels, balletjes.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes gaar en goudbruin. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 499 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091938