Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bakso Goreng Soun Jamur - gebakken balletjes met soun en paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bakso Goreng Soun Jamur
gebakken balletjes met soun en paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr garnalen
100 gr kippengehakt
3 oesterzwammen / shiitake
50 gr soun, geweekt
1 lente-ui
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1 theel sesamolie
2 eetl tapioca bloem
1 ei
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en hak deze fijn. Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Snijd de soun in stukjes.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vorm een homogene massa. Vorm van de massa, met behulp van 2 lepels, balletjes.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes gaar en goudbruin. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 584 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915704