logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Kao Nieuw Mu Ping
gecarameliseerde reepjes vlees

Ingrediënten:
225 gr varkensfilet
3 eetl palmsuiker
10 eetl kecap asin
water

Bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Laat het vlees 10 minuten koken en giet het dan af. Pluk het vlees los in draadjes. Verhit in een wok de kecap en los hierin de suiker op. Voeg dan het vlees toe en laat het zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de suiker gecarameliseerd is.

Add comment

Submit

who is online

We have 245 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140009