zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Frikadel Bloemkool - bloemkool koekjes
- Musawaroh - gestoofde kippenlevertjes en maagjes
- Tod Man Pla - Thaise viskoekjes
- Aeb Goong Fawy - geroosterde garnalen
- Biefstuksalade 3
- Nasi Gurih Ayam Jamur - rijst met kip en paddenstoelen
- Khiaw Waan Nuea - groene sambal met rundvlees
- Mee Grob - Thaise mihoen goreng
- Gung Pad Pong Karee - kerrie eieren met garnalen
- kari Telor
Kao Nieuw Mu Ping - gecarameliseerde reepjes vlees


Kao Nieuw Mu Ping
gecarameliseerde reepjes vlees
Ingrediënten:
225 gr varkensfilet
3 eetl palmsuiker
10 eetl kecap asin
water
Bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Laat het vlees 10 minuten koken en giet het dan af. Pluk het vlees los in draadjes. Verhit in een wok de kecap en los hierin de suiker op. Voeg dan het vlees toe en laat het zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de suiker gecarameliseerd is.
gecarameliseerde reepjes vlees
Ingrediënten:
225 gr varkensfilet
3 eetl palmsuiker
10 eetl kecap asin
water
Bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Laat het vlees 10 minuten koken en giet het dan af. Pluk het vlees los in draadjes. Verhit in een wok de kecap en los hierin de suiker op. Voeg dan het vlees toe en laat het zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de suiker gecarameliseerd is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.