Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kai Ni Hin - thaise eieren

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Kai Ni Hin
thaise eieren
ingrediënten:
10 kwartel eieren
1 eetl rode curry pasta
40 gr gehakt
40 gr gehakt visvlees
25 gr kouseband
5 jerut purut / kaffir lime blaadjes
1 theel zout
1 ei
2 eetl rijstmeel
water
oil

bereiding: Verhit in een pan het water en kook de kwartel eieren voor 9 minuten en schep deze daarna over in koud water en pel de eieren. Wrijf of maal het gehakt, het vis vlees, het ei, het zout, de curry pasta en het rijstmeel fijn tot een dikke massa. Snijd de kouseband en de jerut purut blaadjes zeer fijn en meng dit door de massa.
Kneed de massa rondom een ei tot een balletje. Verhit in een wok de olie en frituur de balletjes goudbruin. Serveer de balletjes met zoete chili ssaus (zie recept)
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42265019