logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kai Ni Hin
thaise eieren
ingrediënten:
10 kwartel eieren
1 eetl rode curry pasta
40 gr gehakt
40 gr gehakt visvlees
25 gr kouseband
5 jerut purut / kaffir lime blaadjes
1 theel zout
1 ei
2 eetl rijstmeel
water
oil

bereiding: Verhit in een pan het water en kook de kwartel eieren voor 9 minuten en schep deze daarna over in koud water en pel de eieren. Wrijf of maal het gehakt, het vis vlees, het ei, het zout, de curry pasta en het rijstmeel fijn tot een dikke massa. Snijd de kouseband en de jerut purut blaadjes zeer fijn en meng dit door de massa.
Kneed de massa rondom een ei tot een balletje. Verhit in een wok de olie en frituur de balletjes goudbruin. Serveer de balletjes met zoete chili ssaus (zie recept)

Add comment

Submit

who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180744