zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Laab Neua - pikante vlees salade
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Liang Ban Lu-Sun - Asperges uit Shandong
- Sambal goreng ayam kering - hete droge kip
- Sigeumchi namul - spinazie salade (banchan)
- Khrung Keng Phet Deng - Rode currypasta 2
- Lamsvlees met aubergines
- Gulai Lemak Telur Itik- stoofpotje van eendeneieren
- Khao Neeo Dahm Polamai - Kleefrijst met fruit
Kai Ni Hin - thaise eieren


Kai Ni Hin
thaise eieren
thaise eieren
ingrediënten:
10 kwartel eieren
1 eetl rode curry pasta
40 gr gehakt
40 gr gehakt visvlees
25 gr kouseband
5 jerut purut / kaffir lime blaadjes
1 theel zout
1 ei
2 eetl rijstmeel
water
oil
bereiding: Verhit in een pan het water en kook de kwartel eieren voor 9 minuten en schep deze daarna over in koud water en pel de eieren. Wrijf of maal het gehakt, het vis vlees, het ei, het zout, de curry pasta en het rijstmeel fijn tot een dikke massa. Snijd de kouseband en de jerut purut blaadjes zeer fijn en meng dit door de massa.
Kneed de massa rondom een ei tot een balletje. Verhit in een wok de olie en frituur de balletjes goudbruin. Serveer de balletjes met zoete chili ssaus (zie recept)
10 kwartel eieren
1 eetl rode curry pasta
40 gr gehakt
40 gr gehakt visvlees
25 gr kouseband
5 jerut purut / kaffir lime blaadjes
1 theel zout
1 ei
2 eetl rijstmeel
water
oil
bereiding: Verhit in een pan het water en kook de kwartel eieren voor 9 minuten en schep deze daarna over in koud water en pel de eieren. Wrijf of maal het gehakt, het vis vlees, het ei, het zout, de curry pasta en het rijstmeel fijn tot een dikke massa. Snijd de kouseband en de jerut purut blaadjes zeer fijn en meng dit door de massa.
Kneed de massa rondom een ei tot een balletje. Verhit in een wok de olie en frituur de balletjes goudbruin. Serveer de balletjes met zoete chili ssaus (zie recept)
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.