Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ka Noom Pan Mu Tod - Thaise gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ka Noom Pan Mu Tod
Thaise gehaktballetjes

Ingrediënten:
200 gr varkensgehakt
125 gr brood
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel zout
1 ei
olie
water

Bereiding:
Week het brood voor 15-20 minuten in water en knijp het daarna uit en breek het in kleine stukjes. Hak de sjalot en de knoflook fijn.
Meng het gehakt met het brood, de sjalot, de knoflook, de peper, het zout en het ei en vorm een homogene massa.
Vorm van de massa balletjes. Verhit in een pan olie en bak de balletjes in 8 minuten gaar en bruin.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903