banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Hu Mu Palo - gesneden varkensoortjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hu Mu Palo
gesneden varkensoortjes

ingrediënten:

200 gr varkensoren
2 theel kaneel
1 tsp zout
75 gr palmsuiker
2 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
12 koriander blaadjes
400 ml water

ingrediënten saus:
5 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 theel suiker
2 theel zout
2 eetl azijn

bereiding:
Maak je oortjes schoon en verwijder elk haartje. Snijd de oortjes in 4 cm lange dunne reepjes. Verhit in een pan het water met het zout, de kecaps en de palmsuiker. Voeg de kaneel toe als de palmsuiker en het zout zijn opgelost. Dan de oortjes toevoegen en dit zachtjes voor 90 minuten laten sudderen en laats dit uitlekken.  
Wrijf of maal de rawits en de knoflook grof en meng dit met de overige ingrediënten. Giet dit over de oortjes en garneer dit met gehakte korianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554698