Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Hu Mu Palo - gesneden varkensoortjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hu Mu Palo
gesneden varkensoortjes

ingrediënten:

200 gr varkensoren
2 theel kaneel
1 tsp zout
75 gr palmsuiker
2 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
12 koriander blaadjes
400 ml water

ingrediënten saus:
5 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 theel suiker
2 theel zout
2 eetl azijn

bereiding:
Maak je oortjes schoon en verwijder elk haartje. Snijd de oortjes in 4 cm lange dunne reepjes. Verhit in een pan het water met het zout, de kecaps en de palmsuiker. Voeg de kaneel toe als de palmsuiker en het zout zijn opgelost. Dan de oortjes toevoegen en dit zachtjes voor 90 minuten laten sudderen en laats dit uitlekken.  
Wrijf of maal de rawits en de knoflook grof en meng dit met de overige ingrediënten. Giet dit over de oortjes en garneer dit met gehakte korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261806