banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Hu Mu Palo - gesneden varkensoortjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hu Mu Palo
gesneden varkensoortjes

ingrediënten:

200 gr varkensoren
2 theel kaneel
1 tsp zout
75 gr palmsuiker
2 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
12 koriander blaadjes
400 ml water

ingrediënten saus:
5 rode rawits
3 teentjes knoflook
2 theel suiker
2 theel zout
2 eetl azijn

bereiding:
Maak je oortjes schoon en verwijder elk haartje. Snijd de oortjes in 4 cm lange dunne reepjes. Verhit in een pan het water met het zout, de kecaps en de palmsuiker. Voeg de kaneel toe als de palmsuiker en het zout zijn opgelost. Dan de oortjes toevoegen en dit zachtjes voor 90 minuten laten sudderen en laats dit uitlekken.  
Wrijf of maal de rawits en de knoflook grof en meng dit met de overige ingrediënten. Giet dit over de oortjes en garneer dit met gehakte korianderblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38052274