Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Rendang Itik - rendang van eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rendang Itik
rendang van eend

Bahan-bahan:
ingrediënten;
1 eend
1000 ml kokosmelk
2 kunyit blad
5 jeruk purut blaadjes
300 gr serundeng
5 rode lomboks
1 theel zout
1 theel palmsuiker
10 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
7 teentjes knoflook
4 cm jahe
4 kemiri noten
1/2 nootmuskaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 14 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan de eend toe en bak dit mee voor 5 minuten. Dan de kokosmelk, het kunyit blad en de jeruk purut blaadje toevoegen en kook het verder gaar.
Dan de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Voeg dan de serundeng toe en meng goed. Kook op laag vuur verder totdat het vocht volledig is verdampt (5-6 uur). Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036865