1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Rendang Jeroan Ayam
Rendang van kip resten


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr aardappelen
12 delen kipafval (lever, maag e.d.)
2 kandis
3 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengel
1 kunyit blad
2 cm laos
1500 ml santen

Haluskan:
Bumbu:
7 rode loboks
13 rode sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm kunyit
5 cm jahe
1,5 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de santen en voeg de bumbu, de laos, het kunyit blad, de
sereh, de kandis en de jeruk purut toe en kook dit zachtjes totdat de saus begint in te dikken. Dan de kip toevoegen en de aardappellen
toevoegen en het geheel zachtjes laten koken totdat alles gaar is, de saus is ingedikt en bruin wordt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34253771