Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Rica Ayam Sayur - kip met groenten in pittige zoete kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rica Ayam Sayur
kip met groenten in pittige zoete kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
1 wortel
200 gr choisam (anders paksoy)
5 rode rawits
3 jeruk purut blaadjes
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 eetl kecap manis
500 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 kemiri noten
1 hteel nootmuskaat
1/2 eetl peper
1/2 eetl ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de wortel in plakjes, de choisam grof en de rawits is dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de rawits en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan het water, het zout en de palmsuiker toe en roer goed. Vervolgens de kip en de kecap toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de kip vrijwel gaar is geworden. Dan de wortel en de choisam toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184823