Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
komkommer(dip)saus voor viskoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
komkommer(dip)saus voor viskoekjes

ingrediënten
5 cm ongeschilde komkommer
2 sjalotten
1 kleine wortel
1 groene rawit
1 theel fijngesneden gember
1 eetl pinda's
1 eetl bruine suiker of gula jawa
110 ml rijstazijn of wijnazijn
1 eetl sojasaus (geen ketjap)
1 eetl arachide olie

bereiding
Snijd of maal de komkommer, de sjalotten, de wortel, de rawit, de gember en de pinda's erg fijn.
Meng de suiker met de azijn en meng dit totdat de suiker is opgelost. Doe dit in een kom met de sojasaus, de arachide olie en het komkommer mengsel. Goed vermengen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231257