1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
komkommer(dip)saus voor viskoekjes

ingrediënten
5 cm ongeschilde komkommer
2 sjalotten
1 kleine wortel
1 groene rawit
1 theel fijngesneden gember
1 eetl pinda's
1 eetl bruine suiker of gula jawa
110 ml rijstazijn of wijnazijn
1 eetl sojasaus (geen ketjap)
1 eetl arachide olie

bereiding
Snijd of maal de komkommer, de sjalotten, de wortel, de rawit, de gember en de pinda's erg fijn.
Meng de suiker met de azijn en meng dit totdat de suiker is opgelost. Doe dit in een kom met de sojasaus, de arachide olie en het komkommer mengsel. Goed vermengen

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34881152