1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
komkommer(dip)saus voor viskoekjes

ingrediënten
5 cm ongeschilde komkommer
2 sjalotten
1 kleine wortel
1 groene rawit
1 theel fijngesneden gember
1 eetl pinda's
1 eetl bruine suiker of gula jawa
110 ml rijstazijn of wijnazijn
1 eetl sojasaus (geen ketjap)
1 eetl arachide olie

bereiding
Snijd of maal de komkommer, de sjalotten, de wortel, de rawit, de gember en de pinda's erg fijn.
Meng de suiker met de azijn en meng dit totdat de suiker is opgelost. Doe dit in een kom met de sojasaus, de arachide olie en het komkommer mengsel. Goed vermengen

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424