1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ma Hur
gevulde sinaasappel
Ingrediënten:
2 sinaasappelen
150 gr gehakt
5 grote garnalen (gamba's)
12 korianderblaadjes
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1 eetl lichte sojasaus (kecap asin)
1/2 theel peper
3 teentjes knoflook

Garnering:
gerapste sinaasappelschil
julienne gesneden lomboks

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en hak deze fijn. Snijd de knoflook zeer fijn en hak de corianderblaadjes fijn. Verhit een koekepan en bak het gehakt in eigen vet rul en voeg dan de knoflook toe. Bak dit nog voor 30 seconden. Dan de garnalen, de suiker, het zout, de peper, de sojasaus en de coriander toevoegen en het geheel nog 1 minuut bakken. Verdeel de sinaasappelen in partjes en snijd de achterzijde open en vul dit met het mengsel. Garneer de gevulde sinaasappelen en serveer.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131