1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ma Hur
gevulde sinaasappel
Ingrediënten:
2 sinaasappelen
150 gr gehakt
5 grote garnalen (gamba's)
12 korianderblaadjes
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1 eetl lichte sojasaus (kecap asin)
1/2 theel peper
3 teentjes knoflook

Garnering:
gerapste sinaasappelschil
julienne gesneden lomboks

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en hak deze fijn. Snijd de knoflook zeer fijn en hak de corianderblaadjes fijn. Verhit een koekepan en bak het gehakt in eigen vet rul en voeg dan de knoflook toe. Bak dit nog voor 30 seconden. Dan de garnalen, de suiker, het zout, de peper, de sojasaus en de coriander toevoegen en het geheel nog 1 minuut bakken. Verdeel de sinaasappelen in partjes en snijd de achterzijde open en vul dit met het mengsel. Garneer de gevulde sinaasappelen en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35959334