banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ma Hur - gevulde sinaasappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ma Hur
gevulde sinaasappel
Ingrediënten:
2 sinaasappelen
150 gr gehakt
5 grote garnalen (gamba's)
12 korianderblaadjes
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1 eetl lichte sojasaus (kecap asin)
1/2 theel peper
3 teentjes knoflook

Garnering:
gerapste sinaasappelschil
julienne gesneden lomboks

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en hak deze fijn. Snijd de knoflook zeer fijn en hak de corianderblaadjes fijn. Verhit een koekepan en bak het gehakt in eigen vet rul en voeg dan de knoflook toe. Bak dit nog voor 30 seconden. Dan de garnalen, de suiker, het zout, de peper, de sojasaus en de coriander toevoegen en het geheel nog 1 minuut bakken. Verdeel de sinaasappelen in partjes en snijd de achterzijde open en vul dit met het mengsel. Garneer de gevulde sinaasappelen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40326239