Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Bihun Goreng Udang - mihoen met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bihun goreng Udang
mihoen met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr mihun/bihun
6 teentjes knoflook
200 gr garnalen, gepeld
2 eetl kecap asin
3 eetl kecap manis
2 eetl oestersaus
1/2 theel worchester saus
100 ml water
2 eieren, geklopt
150 gr caisim/choisam
3 eetl olie
water

Tabuaran:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook grof en snijd de caisim in stukken. Week de bihun in water totdat het zacht is geworden. Giet daarna af en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan de kecaps, de oestersaus, de worchester saus en het water toe en breng aan de kook.
Dat het ei er door menggen en bak het bak. Vervolgens de caisim er door mengen en bak deze zacht. Dan de bihun toevoegen en meng alles goed. Bak het verder gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Chef Yo · 1 months ago
    Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

    oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067291