banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bihun Goreng Udang - mihoen met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bihun goreng Udang
mihoen met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr mihun/bihun
6 teentjes knoflook
200 gr garnalen, gepeld
2 eetl kecap asin
3 eetl kecap manis
2 eetl oestersaus
1/2 theel worchester saus
100 ml water
2 eieren, geklopt
150 gr caisim/choisam
3 eetl olie
water

Tabuaran:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook grof en snijd de caisim in stukken. Week de bihun in water totdat het zacht is geworden. Giet daarna af en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan de kecaps, de oestersaus, de worchester saus en het water toe en breng aan de kook.
Dat het ei er door menggen en bak het bak. Vervolgens de caisim er door mengen en bak deze zacht. Dan de bihun toevoegen en meng alles goed. Bak het verder gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 292 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585405