mihoen met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr mihun/bihun
6 teentjes knoflook
200 gr garnalen, gepeld
2 eetl kecap asin
3 eetl kecap manis
2 eetl oestersaus
1/2 theel worchester saus
100 ml water
2 eieren, geklopt
150 gr caisim/choisam
3 eetl olie
water
Tabuaran:
garnering:
2 eetl bawang goreng
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook grof en snijd de caisim in stukken. Week de bihun in water totdat het zacht is geworden. Giet daarna af en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan de kecaps, de oestersaus, de worchester saus en het water toe en breng aan de kook.
Dat het ei er door menggen en bak het bak. Vervolgens de caisim er door mengen en bak deze zacht. Dan de bihun toevoegen en meng alles goed. Bak het verder gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.