logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bihun goreng Udang
mihoen met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr mihun/bihun
6 teentjes knoflook
200 gr garnalen, gepeld
2 eetl kecap asin
3 eetl kecap manis
2 eetl oestersaus
1/2 theel worchester saus
100 ml water
2 eieren, geklopt
150 gr caisim/choisam
3 eetl olie
water

Tabuaran:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook grof en snijd de caisim in stukken. Week de bihun in water totdat het zacht is geworden. Giet daarna af en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan de kecaps, de oestersaus, de worchester saus en het water toe en breng aan de kook.
Dat het ei er door menggen en bak het bak. Vervolgens de caisim er door mengen en bak deze zacht. Dan de bihun toevoegen en meng alles goed. Bak het verder gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 90 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180581