banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Bihun Goreng Kuning - gebakken gele mihoen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bihun Goreng Kuning
gebakken gele mihoen

Bahan-bahan:
ingrediënten;
100 gr mihun
1 cm jahe
50 gr garnalen
150 gr wortel
100 gr champignons
1 lente-ui
1/2 eetl zout
1/4 theel peper
1/2 theel kerrie poeder
50 ml water
3 eetl olie
heet water

Haluskan:
bumbu:
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de mihun voor 5 minuten in heet water en laat het daarna uitlekken, Maak de garnalen schoon en pel deze. Snijd de wortel julienne en de champignons in plakjes. Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de wortel, de champignons en de lente-ui toevoegen en meng goed. Vervolgens de kerrie en de mihun toevoegen en meng goed. Meng dan het zout, de peper en het water erdoor en bak het geheel gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555199