Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Bihun Goreng Kuning
gebakken gele mihoen

Bahan-bahan:
ingrediënten;
100 gr mihun
1 cm jahe
50 gr garnalen
150 gr wortel
100 gr champignons
1 lente-ui
1/2 eetl zout
1/4 theel peper
1/2 theel kerrie poeder
50 ml water
3 eetl olie
heet water

Haluskan:
bumbu:
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de mihun voor 5 minuten in heet water en laat het daarna uitlekken, Maak de garnalen schoon en pel deze. Snijd de wortel julienne en de champignons in plakjes. Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de wortel, de champignons en de lente-ui toevoegen en meng goed. Vervolgens de kerrie en de mihun toevoegen en meng goed. Meng dan het zout, de peper en het water erdoor en bak het geheel gaar.

who is online

We hebben 244 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573689