Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Bihun Goreng Kuning - gebakken gele mihoen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bihun Goreng Kuning
gebakken gele mihoen

Bahan-bahan:
ingrediënten;
100 gr mihun
1 cm jahe
50 gr garnalen
150 gr wortel
100 gr champignons
1 lente-ui
1/2 eetl zout
1/4 theel peper
1/2 theel kerrie poeder
50 ml water
3 eetl olie
heet water

Haluskan:
bumbu:
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de mihun voor 5 minuten in heet water en laat het daarna uitlekken, Maak de garnalen schoon en pel deze. Snijd de wortel julienne en de champignons in plakjes. Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de wortel, de champignons en de lente-ui toevoegen en meng goed. Vervolgens de kerrie en de mihun toevoegen en meng goed. Meng dan het zout, de peper en het water erdoor en bak het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 286 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436067