Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bihun Goreng Kuning - gebakken gele mihoen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Bihun Goreng Kuning
gebakken gele mihoen

Bahan-bahan:
ingrediënten;
100 gr mihun
1 cm jahe
50 gr garnalen
150 gr wortel
100 gr champignons
1 lente-ui
1/2 eetl zout
1/4 theel peper
1/2 theel kerrie poeder
50 ml water
3 eetl olie
heet water

Haluskan:
bumbu:
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de mihun voor 5 minuten in heet water en laat het daarna uitlekken, Maak de garnalen schoon en pel deze. Snijd de wortel julienne en de champignons in plakjes. Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de wortel, de champignons en de lente-ui toevoegen en meng goed. Vervolgens de kerrie en de mihun toevoegen en meng goed. Meng dan het zout, de peper en het water erdoor en bak het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42084012