banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Bihun goreng kari - gebakken mihun met kerrie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bihun goreng kari
gebakken mihun met kerrie

Bahan-bahan:
ingegriënten:
150 gr mihun
1 ei
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
100 gr rundvlees
100 gr tahu
150 gr tauge
2 dunne prei
1/2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin
1 eetl ketchup
1,5 theel kerrie
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en krokant en laat deze uitlekken.
Snijd de knoflook en de lomboks fijn. Snijd het vlees in dunne plakjes, de prei in reepjes en klop het ei. Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit hierin de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Dan het ei toevoegen en roer het geheel totdat het ei gebakken is. Dan de mihun, de tahu en de tauge toevoegen en dit omscheppen. Vervolgens, de kecaps, de ketchup, de kerrie, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en het geheel goed omscheppen. Vervolgens het water en de prei toevoegen en het geheel bakken totdat het water geabsorbeerd is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39944920