Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Bihun goreng kari
gebakken mihun met kerrie

Bahan-bahan:
ingegriënten:
150 gr mihun
1 ei
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
100 gr rundvlees
100 gr tahu
150 gr tauge
2 dunne prei
1/2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin
1 eetl ketchup
1,5 theel kerrie
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en krokant en laat deze uitlekken.
Snijd de knoflook en de lomboks fijn. Snijd het vlees in dunne plakjes, de prei in reepjes en klop het ei. Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit hierin de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Dan het ei toevoegen en roer het geheel totdat het ei gebakken is. Dan de mihun, de tahu en de tauge toevoegen en dit omscheppen. Vervolgens, de kecaps, de ketchup, de kerrie, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en het geheel goed omscheppen. Vervolgens het water en de prei toevoegen en het geheel bakken totdat het water geabsorbeerd is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577681