1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bihun goreng kari
gebakken mihun met kerrie

Bahan-bahan:
ingegriënten:
150 gr mihun
1 ei
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
100 gr rundvlees
100 gr tahu
150 gr tauge
2 dunne prei
1/2 eetl kecap manis
1/2 eetl kecap asin
1 eetl ketchup
1,5 theel kerrie
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en krokant en laat deze uitlekken.
Snijd de knoflook en de lomboks fijn. Snijd het vlees in dunne plakjes, de prei in reepjes en klop het ei. Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit hierin de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Dan het ei toevoegen en roer het geheel totdat het ei gebakken is. Dan de mihun, de tahu en de tauge toevoegen en dit omscheppen. Vervolgens, de kecaps, de ketchup, de kerrie, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en het geheel goed omscheppen. Vervolgens het water en de prei toevoegen en het geheel bakken totdat het water geabsorbeerd is.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531