Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bihun Goreng Kare - gebakken mihun met kerrie en choisam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Bihun Goreng Kare
gebakken mihun met kerrie en choisam


Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr mihun, geweekt
100 gr kipfilet
3 eieren
5 takjes choisam
100 gr kool
1 rode lombok
1 lente-ui
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel kerriepoeder
100 ml kippenbouillon
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ebi, geweekt
3 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. snijd de lombok, de lente-ui in dunne plakjes en de choisam en de kool in stukjes. Klop de eieren op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze vrijwel gaar is geworden. Schuif alles aan de kant en voeg de eieren toe en bak dit als een roerei.
Dan de choisam, de lombok en de kool toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de mihun toe en meng alles goed. Vervolgens de peper, het zout, de kerrie en de bouillon toevoegen en meng alls goed. Bak het daarna verder gaar.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916695