Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bihun Goreng Kare - gebakken mihun met kerrie en choisam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Bihun Goreng Kare
gebakken mihun met kerrie en choisam


Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr mihun, geweekt
100 gr kipfilet
3 eieren
5 takjes choisam
100 gr kool
1 rode lombok
1 lente-ui
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel kerriepoeder
100 ml kippenbouillon
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ebi, geweekt
3 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. snijd de lombok, de lente-ui in dunne plakjes en de choisam en de kool in stukjes. Klop de eieren op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze vrijwel gaar is geworden. Schuif alles aan de kant en voeg de eieren toe en bak dit als een roerei.
Dan de choisam, de lombok en de kool toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de mihun toe en meng alles goed. Vervolgens de peper, het zout, de kerrie en de bouillon toevoegen en meng alls goed. Bak het daarna verder gaar.

 

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 470 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091938