banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Bihun Goreng Kare - gebakken mihun met kerrie en choisam
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bihun Goreng Kare
gebakken mihun met kerrie en choisam


Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr mihun, geweekt
100 gr kipfilet
3 eieren
5 takjes choisam
100 gr kool
1 rode lombok
1 lente-ui
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel kerriepoeder
100 ml kippenbouillon
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ebi, geweekt
3 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. snijd de lombok, de lente-ui in dunne plakjes en de choisam en de kool in stukjes. Klop de eieren op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze vrijwel gaar is geworden. Schuif alles aan de kant en voeg de eieren toe en bak dit als een roerei.
Dan de choisam, de lombok en de kool toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de mihun toe en meng alles goed. Vervolgens de peper, het zout, de kerrie en de bouillon toevoegen en meng alls goed. Bak het daarna verder gaar.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 323 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37192136