Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment

Bihun Goreng Kare
gebakken mihun met kerrie en choisam


Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr mihun, geweekt
100 gr kipfilet
3 eieren
5 takjes choisam
100 gr kool
1 rode lombok
1 lente-ui
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel kerriepoeder
100 ml kippenbouillon
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ebi, geweekt
3 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. snijd de lombok, de lente-ui in dunne plakjes en de choisam en de kool in stukjes. Klop de eieren op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze vrijwel gaar is geworden. Schuif alles aan de kant en voeg de eieren toe en bak dit als een roerei.
Dan de choisam, de lombok en de kool toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de mihun toe en meng alles goed. Vervolgens de peper, het zout, de kerrie en de bouillon toevoegen en meng alls goed. Bak het daarna verder gaar.

 

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577646