1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap Goreng Ebi
gebakken gekruide kippenvleugeltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenvleugeltjes
1 theel limoensap
1 eetl ebi
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1 cm laos
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1/2 theel ketumbar
2 kemiri noten
1 cm jahe
1 cm kunyit
2 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vleugels met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Week de ebi in wat water, rooster deze in een droge koekenpan en stamp deze daarna fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de vleugels toe en bak deze kort. Dan de ebi, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en bak alles verder gaar.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980485