Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayap Goreng Ebi - gebakken gekruide kippenvleugeltjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Goreng Ebi
gebakken gekruide kippenvleugeltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenvleugeltjes
1 theel limoensap
1 eetl ebi
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1 cm laos
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1/2 theel ketumbar
2 kemiri noten
1 cm jahe
1 cm kunyit
2 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vleugels met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Week de ebi in wat water, rooster deze in een droge koekenpan en stamp deze daarna fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de vleugels toe en bak deze kort. Dan de ebi, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en bak alles verder gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015579