banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sayap Goreng Ebi - gebakken gekruide kippenvleugeltjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayap Goreng Ebi
gebakken gekruide kippenvleugeltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenvleugeltjes
1 theel limoensap
1 eetl ebi
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
1 cm laos
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1/2 theel ketumbar
2 kemiri noten
1 cm jahe
1 cm kunyit
2 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vleugels met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Week de ebi in wat water, rooster deze in een droge koekenpan en stamp deze daarna fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de vleugels toe en bak deze kort. Dan de ebi, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en bak alles verder gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39956706