1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayap Goreng Kemiri
kippenvleugels met kemiri

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippenvleugels
2 kemiri noten
4 teentjes knoflook
2 eetl ketumbar
2 salam leaves
1 limoen (sap)
1/2 theel zout
1 theel plamsuiker
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding;
Rooster de kemiri droog in een kokenpan. Besprenkel de vleugels met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laat het 20 minuten zachtjes sudderen. Schep de vleugels uit de pan en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vleugels goudbruin.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 32 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35258375