Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sayap Goreng Kemiri - kippenvleugels met kemiri

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Goreng Kemiri
kippenvleugels met kemiri

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippenvleugels
2 kemiri noten
4 teentjes knoflook
2 eetl ketumbar
2 salam leaves
1 limoen (sap)
1/2 theel zout
1 theel plamsuiker
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding;
Rooster de kemiri droog in een kokenpan. Besprenkel de vleugels met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en laat het 20 minuten zachtjes sudderen. Schep de vleugels uit de pan en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vleugels goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420894