Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sayap Goreng Manis - zoet gebakken kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Goreng Manis
zoet gebakken kippenvleugels

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenvleugels
1 theel limoensap
2 salam blad
1 cm laos
1 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1 eetl + 1 theel palmsuiker
500 ml kokoswater
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 kemiri noten, geroosterd
1 cm kunyit, geroosterd
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vleugels in met het limoensap en laat dit 30 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en de serai voor 5 minuten. Voeg dan de vleugels toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen meng goed.
Vervolgens het kokoswater beetje bij beetje toevoegen en kook het vervolgens gaar en totdat het vocht is verdampt. Schep de vleugels uit de pan.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de vleugels daarna goudbruin. Laat deze eerst uitlekken en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920721