1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Campur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. runderpoulet
250 ml. water
1 theel. vetsin
500 gr. sperciebonen
250 gr. wortels
125 gr. bamboescheuten
1/2 theel peper
2 groene lomboks
2 eetl olie
4 sjalotten
zout naar smaak.

Haluskan:
boemboe:
5 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de polet gaar in het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten in stukjes, de bamboescheuten in dunne reepjes, de sjalotten fijn en de lomboks in ringetjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 2 minten en voeg dan de boemboe toe en bak dit nog voor 1 minuut. Dan de groenten toevoegen en deze knapperig bakken maar niet te gaar. Als laatste het zout en evt. vetsin toevoegen gevolgd door de bouillon. Nog even laten sudderen zodat de saus gevormd wordt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34796672