Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sayur Campur

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sayur Campur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. runderpoulet
250 ml. water
1 theel. vetsin
500 gr. sperciebonen
250 gr. wortels
125 gr. bamboescheuten
1/2 theel peper
2 groene lomboks
2 eetl olie
4 sjalotten
zout naar smaak.

Haluskan:
boemboe:
5 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de polet gaar in het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten in stukjes, de bamboescheuten in dunne reepjes, de sjalotten fijn en de lomboks in ringetjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 2 minten en voeg dan de boemboe toe en bak dit nog voor 1 minuut. Dan de groenten toevoegen en deze knapperig bakken maar niet te gaar. Als laatste het zout en evt. vetsin toevoegen gevolgd door de bouillon. Nog even laten sudderen zodat de saus gevormd wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930509