1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Campur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. runderpoulet
250 ml. water
1 theel. vetsin
500 gr. sperciebonen
250 gr. wortels
125 gr. bamboescheuten
1/2 theel peper
2 groene lomboks
2 eetl olie
4 sjalotten
zout naar smaak.

Haluskan:
boemboe:
5 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de polet gaar in het water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten in stukjes, de bamboescheuten in dunne reepjes, de sjalotten fijn en de lomboks in ringetjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 2 minten en voeg dan de boemboe toe en bak dit nog voor 1 minuut. Dan de groenten toevoegen en deze knapperig bakken maar niet te gaar. Als laatste het zout en evt. vetsin toevoegen gevolgd door de bouillon. Nog even laten sudderen zodat de saus gevormd wordt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35660253