banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 17 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Otak-Otak Gabus - visrolletjes met sambal pinda
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Otak-Otak Gabus
visrolletjes met sambal pinda

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr visvlees (baars)
50 gr kippengehakt
1 ei
1 bosuitje
3 teentjes knoflook
1 theel zout
2 theel plamsuiker
75 ml ijswater
40 gr maizena / sagomeel
15 stukjes bananenblad
 
Bahan sambal:
ingrediënten sambal:
3 eetl pinda's
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
100ml warm water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bosui en de knoflook fijn. Meng dit met het visvlees, het gehakt, het ei, het zout, de palmsuiker het ijswater tot een gladde massa. Voeg de bloem/meel toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het in 15 porties en schep de porties op een stuk bananenblad en vouw deze dicht als een pakketjes. Stoom het vervolgens in 25 minuten gaar. Serveer hierover de sambal.
 
bereiding sambal:
Verhit in een pan de olie en bak de lomboks en de knoflook voor 2 minuten. Wrijf of maal daarna de ingrediënten voor de sambal fijn tot een massa/saus


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40107348