banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Otak-Otak Gabus - visrolletjes met sambal pinda
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Otak-Otak Gabus
visrolletjes met sambal pinda

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr visvlees (baars)
50 gr kippengehakt
1 ei
1 bosuitje
3 teentjes knoflook
1 theel zout
2 theel plamsuiker
75 ml ijswater
40 gr maizena / sagomeel
15 stukjes bananenblad
 
Bahan sambal:
ingrediënten sambal:
3 eetl pinda's
2 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
100ml warm water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bosui en de knoflook fijn. Meng dit met het visvlees, het gehakt, het ei, het zout, de palmsuiker het ijswater tot een gladde massa. Voeg de bloem/meel toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het in 15 porties en schep de porties op een stuk bananenblad en vouw deze dicht als een pakketjes. Stoom het vervolgens in 25 minuten gaar. Serveer hierover de sambal.
 
bereiding sambal:
Verhit in een pan de olie en bak de lomboks en de knoflook voor 2 minuten. Wrijf of maal daarna de ingrediënten voor de sambal fijn tot een massa/saus


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37180318