Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Gudek - sajoer van koolraap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Gudek
sajoer van koolraap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kg koolraap in blokjes gesneden
300 ml water
2 bouillonblokjes
2 eetl olie
3 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngemaakt
1 theel ketoembar
1/2 theel djinten
1 theelepel laos
2 salamblaadjes
1 lombok (Spaanse peper), fijngesneden
zout naar smaak
1 1/2 cm santen (blok)

Cara Membuat:
bereiding:
De stukjes koolraap opzetten in het water en met de bouillonblokjes half gaar koken. De sjalotten, de knoflook en kruiden in olie heel licht fruiten. Dan de groente met kooknat en de salambladeren bij de kruiden voegen. Tenslotte de santen door de sayur roeren en het gerecht verder gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036580