Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sayur Gudek
sajoer van koolraap
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kg koolraap in blokjes gesneden
300 ml water
2 bouillonblokjes
2 eetl olie
3 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngemaakt
1 theel ketoembar
1/2 theel djinten
1 theelepel laos
2 salamblaadjes
1 lombok (Spaanse peper), fijngesneden
zout naar smaak
1 1/2 cm santen (blok)

Cara Membuat:
bereiding:
De stukjes koolraap opzetten in het water en met de bouillonblokjes half gaar koken. De sjalotten, de knoflook en kruiden in olie heel licht fruiten. Dan de groente met kooknat en de salambladeren bij de kruiden voegen. Tenslotte de santen door de sayur roeren en het gerecht verder gaar stoven.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536