banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Telur Ceplok Kuning Pedas - omelet in pittige gele saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Ceplok Kuning Pedas
omelet in pittige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
10 rode rawits
3 rode lomboks
3 groene lomboks
300 ml water
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 kemiri noten
2 cm laos
2 cm jahe
3 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren en bak hiervan een omelet en zet apart. Snijd de lomboks in 1 cm lange stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu, de sereh, de salam, de jeruk  purut, de lomboks en de rawits voor 5 minuten. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en roer totdat de saus indikt. Vervolgens de omelet toevoegen en laat alles intrekken. Dan de lente-ui erdoor scheppen en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39797706