1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Ceplok Kuning Pedas
omelet in pittige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
10 rode rawits
3 rode lomboks
3 groene lomboks
300 ml water
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 kemiri noten
2 cm laos
2 cm jahe
3 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren en bak hiervan een omelet en zet apart. Snijd de lomboks in 1 cm lange stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu, de sereh, de salam, de jeruk  purut, de lomboks en de rawits voor 5 minuten. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en roer totdat de saus indikt. Vervolgens de omelet toevoegen en laat alles intrekken. Dan de lente-ui erdoor scheppen en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424