1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 5 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Ceplok Kuning Pedas
omelet in pittige gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
10 rode rawits
3 rode lomboks
3 groene lomboks
300 ml water
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 kemiri noten
2 cm laos
2 cm jahe
3 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren en bak hiervan een omelet en zet apart. Snijd de lomboks in 1 cm lange stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu, de sereh, de salam, de jeruk  purut, de lomboks en de rawits voor 5 minuten. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en roer totdat de saus indikt. Vervolgens de omelet toevoegen en laat alles intrekken. Dan de lente-ui erdoor scheppen en serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35879373