logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telur Ceplok Tauco
gebakken eieren in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
3 eetl tauco
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel vissaus
1/2 theel zout
350 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de olie en bak 8 spiegeleieren en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de tauco toe en bak dit 2 minuten mee. Dan de gebakken eieren toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de kecap, de vissaus, het zout en het water toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is en de saus is gebonden.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176094