Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sate ayam bumbu bali - pittige geroosterde kip met een krokant vel
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sate ayam bumbu bali
pittige geroosterde kip met een krokant vel

Bahan-bahan:
500 gr kippenpoot
1 theel citroensap
2 theel zout
2 eetl olie
sate prikkers
 
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 sereh
1 cm jahe
2 cm kunyit
1 theel ketumbar
1 theel trassi
1/2 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Haal het vel van de bout voorzichting van de kip en snijd dit in stukjes. Snijd het vlees van de botten en snijd dit in stukjes. Meng het vlees, het vel met de citroensap en zout en laat dit 1 uur intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en het vel toe en laat dit tenminste 1 uur marineren.
Rijg het vlees en het vel aan de stokjes en rooster dit boven een houtskoolvuurtjes goudbruin en gaar. Bestrijk het vlees regelmatig met de marinade.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40911914