Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sate ayam bumbu bali
pittige geroosterde kip met een krokant vel

Bahan-bahan:
500 gr kippenpoot
1 theel citroensap
2 theel zout
2 eetl olie
sate prikkers
 
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 sereh
1 cm jahe
2 cm kunyit
1 theel ketumbar
1 theel trassi
1/2 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Haal het vel van de bout voorzichting van de kip en snijd dit in stukjes. Snijd het vlees van de botten en snijd dit in stukjes. Meng het vlees, het vel met de citroensap en zout en laat dit 1 uur intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en het vel toe en laat dit tenminste 1 uur marineren.
Rijg het vlees en het vel aan de stokjes en rooster dit boven een houtskoolvuurtjes goudbruin en gaar. Bestrijk het vlees regelmatig met de marinade.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573441