logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sate Ayam Berbumbu Petis
speciaal gemarineerde kip sate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippendijen
1 theel limoensap
2 eetl kecap manis
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1/2 theel palmsuiker
3 rode rawits
1/2 theel zout
1 1/2 eetl petis

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kecap en het limoensap en laat tenminste 40 minuten intrekken.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze bruine en gaar boven een houtskoolvuurtje. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Voldoende voor 14 spiesjes

Add comment

Submit

who is online

We have 161 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151186