Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sate Ayam Berbumbu Petis - speciaal gemarineerde kip sate

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Ayam Berbumbu Petis
speciaal gemarineerde kip sate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippendijen
1 theel limoensap
2 eetl kecap manis
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1/2 theel palmsuiker
3 rode rawits
1/2 theel zout
1 1/2 eetl petis

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kecap en het limoensap en laat tenminste 40 minuten intrekken.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze bruine en gaar boven een houtskoolvuurtje. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Voldoende voor 14 spiesjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083558