1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Ayam Ambal Kebumen
kip sate uit Kebumen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippendijen
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook, gebakken
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1/2 theel ketumbar
2 kemiri noten
1 cm jae
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Bahan saus:
ingrediënten saus:
100 gr tempe
3 rode lomboks
1 rode rawit
6 teentjes knoflook
1 theel trassi
2 theel palmsuiker
2 theel zout
100 ml pinda's, gebakken
2 salam blaadjes
1 cm laos, geraspt
450 ml water
2 eetl kecap manis
10 gr asam opgelost in 100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de kip met de bumbu voor tenminste 60 minuten. Rijd de kip aan de stokjes en rooster deze bruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Giet de saus erover en serveer.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Wrijf of maal de tempe, de lomboks, de rawit, de knoflook, de trassi, de palmsuiker en de pinda's fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit dit samen met de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan het asamwater en en kecap toe en breng aan de kook.

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566