Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Sate Ayam Bumbu Kemiri - gekruide kipsate
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sate Ayam Bumbu Kemiri
gekruide kipsate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
3 eetl kecap manis
3 eetl olie
1 eetl kecap asin
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
8 teentjes knoflook
8 kemiri noten, geroosterd
3 cm lengkus/laos
1 eetl ketumbar, geroosterd
1 eetl palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit 45 minuten marineren.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje langzaam bruin en gaar. Besprenkel regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794775